Вчерашният коалиционен съвет показа търканията между управляващите. Оттеглянето на кандидатурата на

...
Вчерашният коалиционен съвет показа търканията между управляващите. Оттеглянето на кандидатурата на
Коментари Харесай

Райчев за коалицията - не мислят за стабилност, а за това кой е виновен

" Вчерашният съдружен съвет сподели търканията сред ръководещите. Оттеглянето на кандидатурата на Андрей Гюров за началник на Българска народна банка и отхвърли на Политическа партия да поддържа претендента на Има Такъв Народ Любомир Каримански утежниха връзките в обединението. " Това съобщи в студиото на Би Ти Ви социологът Андрей Райчев. Той разяснява тематиката за търканията в четворната коалиция.

По думите му в обединението не се мисли по какъв начин да се понижи напрежението, а кой е отговорен. В момента има две огромни рецесии сега - Украйна и Македония, добави Райчев.

Според социологът въпроса не е кое е преференциално за обединението, а кое е преференциално за електората. В взаимозависимост от решенията, които се вземат партиите могат да изгубят гласоподаватели. Като образец Райчев уточни Българска социалистическа партия. " Ако Българска социалистическа партия гласоподава да изпратим военна поддръжка на Украйна, то няма смисъл левицата да се явява на избори. ", добави той.

По думите на Райчев ако по този начин несъгласията в обединението не престават в същия дух нещата няма да свършат добре. Печеливши от тази обстановка ще са ГЕРБ. При разпад на обединението евентуално ще се стигне до нови предварителни избори, добави Райчев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР